• Intro
  • Aanbod alternatief product

Aanbod van een alternatief product

We kijken steeds naar mogelijkheden om onze producten te verbeteren. Dat geldt ook voor onze particuliere beleggingsverzekeringen. Daarom hebben we in de Achmea-regeling met alle betrokken consumentenorganisaties afgesproken dat we onze klanten een alternatief product aanbieden met een gunstig kostenniveau.

Onze bestaande beleggingsverzekeringen worden voortgezet in een overzichtelijk product met een gunstig kostenverloop. De omzetting is geheel kosteloos en de fiscale voorwaarden blijven hetzelfde. Ook de looptijd en de eventuele periodieke inleg van de verzekeringen blijven gelijk. De kostenstructuur van onze aangepaste beleggingsverzekeringen is overzichtelijker. Voor deze omzetting hoeft u verder niets te doen. Inmiddels heeft een groot aantal van onze klanten hiervoor al een aanbod gehad.

Daarbij bieden wij onze klanten met een lijfrenteverzekering vanaf eind 2013 een alternatief product aan in de vorm van banksparen. Dit is een product met een variabele rente. Afhankelijk van uw eigen situatie, kunt u kiezen om over te stappen. Hiervoor berekenen we geen kosten.

Terug naar Advies minister van Financiën Terug naar Advies minister van Financiën

Bekijk alle video's

Bekijk alle video's

Bekijk alle video's